Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Meldcode

Eén op de dertig kinderen in Nederland is slachtoffer van kindermishandeling. Als professionele organisatie moet Partou alert zijn op signalen. Wat moet en kun je doen als je denkt dat een kind slachtoffer is van huiselijk geweld of kindermishandeling? In ieder geval: op tijd in actie komen. Een meldcode kan hierbij helpen, blijkt uit onderzoek. De Brancheorganisatie Kinderopvang heeft een eigen meldcode opgesteld. Ook Partou heeft hiervoor een meldcode, die uitgaat van de meldcode van de brancheorganisatie. Het is een overzichtelijk stappenplan waarin staat wat een medewerker kan doen bij een vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling. Een belangrijke regel bij Partou is dat we ouders hier direct bij betrekken.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden