Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Pedagogisch beleid

Bij Partou hebben we in ons pedagogisch beleid in het bijzonder aandacht voor ‘ervarend leren’ en ‘samen zijn’. Kinderen krijgen de ruimte om te leren door te experimenteren, uit te proberen en te ervaren. We leren kinderen de vaardigheden die nodig zijn om vrienden te maken, samen te spelen, te delen, ruzie te maken en het weer bij te leggen. Zo zien we bij Partou de mooiste (eerste) vriendschappen ontstaan.

Informatieboekje van vestiging

Elke Partou vestiging heeft een eigen informatieboekje dat onderdeel is van ons pedagogisch beleid. Hierin vindt u praktische informatie over de vestiging van uw kind, zoals openingstijden, voeding en hoe het zit met ruildagen.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden