U krijgt meer bij Partou!

Kinderopvang Partou in Houten biedt uw kind net dat beetje extra, zodat elke dag bijzonder is! Een knuffel, een lief woordje, samen muziek maken of met z’n allen buitenspelen, maakt dat geen dag hetzelfde is. Partou Houten heeft vijf verschillende bso’s, een dagopvang met 4 baby- en 5 peutergroepen en een groot aanbod aan activiteiten. Ontdek Partou Houten!

Bso

Op de bso’s in Houten wordt veel aandacht besteed aan verschillende workshops zoals judo en schilderen. Onze bso’s hebben ook een eigen moestuin waar we groenten kweken. In de vakanties staan er allerlei leuke activiteiten op het programma. Zo verhuizen alle bso’s in de zomervakantie een weekje naar een camping en gaan kinderen op avontuur met de Natuurbus. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de thema’s Naar buiten, Muziek en Bewegen. Partou regelt ook graag de zwemlessen voor uw kind.

Volg ons

Volg ons op Facebook en krijg een goede impressie van de activiteiten die wij bij Partou doen.

Dagopvang

Bij de dagopvang in Houten staan ook de thema’s Naar buiten, Muziek en Bewegen centraal. Zo zijn er uitstapjes naar onder meer de kinderboerderij en de boer. Is er een muziekcoach. En helpen we baby’s d.m.v. diverse spelletjes in hun motorische ontwikkeling. Daarnaast organiseren we bij Partou extra activiteiten zoals de Nationale Voorleesdagen, Carnaval,  Vriendjesweek, Kinderboekenweek en koningsspelen.
 

Volg ons

Volg ons op Facebook en krijg een goede impressie van de activiteiten die wij op de Partou bso’s in Houten allemaal doen.

Alle Partou’s in Nederland bieden:

  • Persoonlijke aandacht voor uw kind
  • Ruimte voor de ontwikkeling van uw kind
  • Een app waarmee u elke dag foto’s van uw kind toegestuurd krijgt 
  • Goed opgeleide medewerkers 
  • Flexibiliteit in opvang 
  • Kwaliteit en continuïteit 

Vestigingen in Houten

Interesse in een rondleiding bij Partou? Laat uw gegevens achter en Partou neemt z.s.m. contact met u op!

* verplichte velden