Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Welkom bij de peutergym bij Partou in Houten!

Partou Houten biedt op woensdag- en vrijdagochtend peutergym aan voor alle kinderen uit Houten tussen de 2 en 4 jaar. Ook als u geen klant bent, bent u meer dan welkom bij één van onze gymlessen. 

Omdat wij bewegen een belangrijk onderdeel vinden in de activiteiten die wij aanbieden, vinden er ook gymlessen plaats voor onze eigen peuters en kleuters op maandag, dinsdag en donderdag.

Peutergym in sporthal Kruisboog

Een kind op jonge leeftijd veel laten bewegen, vergroot de kans dat het lekker in zijn/haar vel zit, meer zelfvertrouwen heeft en een sportieve levensstijl aanneemt. Hierdoor een basis vormt voor een succesvolle toekomst.

Iedere woensdag,- en vrijdagochtend gaan we onder begeleiding van een gediplomeerde gymdocent klimmen, klauteren, springen en nog veel meer in sporthal de Kruisboog. Alle kinderen tussen 2 en 4 jaar mogen meedoen! 

Wanneer

  • Elke woensdagochtend van 9.00 tot 9.45 of van 9.45 tot 10.30 uur.
  • Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur.
In de schoolvakanties vindt er geen peutergym plaats.

Waar

Sporthal De Kruisboog, Kruisboog 15 in Houten.

Kosten

U kunt zich zowel opgeven voor een losse les (€6) als voor een reeks van vijf lessen (€27,50).  Partou-klanten krijgen korting – vraag hiernaar bij de vestigingsmanager. 

Aanmelden voor een les

Meld uw kind aan door een mailtje te sturen naar peutergymhouten@partou.nl en vermeld daarbij uw telefoonnummer en naam van uw kind(eren), of u een losse les of een reeks van vijf lessen wilt afnemen én wanneer uw kind de eerste keer aanwezig is. 

Betaling

U kunt ter plekke, als u uw kind komt brengen, het inschrijfformulier invullen waarmee u toestemming geeft voor automatische incasso. U kunt hierbij kiezen voor één les, of voor een 5-rittenkaart.

Ouders over peutergym

“Mijn dochter is nu drie keer naar de peutergym geweest. Na de eerste keer gym riep zij de volgende ochtend; ‘Ik heb gesport!’
Ze vond het heel leuk! Na 3 peutergymlessen merk ik dat ze al veel vrijer wordt met bewegen. 
Ze klimt makkelijker op muurtjes en springt nu ook ineens van de onderste traptrede!
Mijn dochter is nog steeds heel enthousiast dus dubbel zo leuk. Zij heeft plezier maar wordt ook handiger en vrijer in haar bewegingen!”
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden