Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Welkom bij de peutergym bij Partou in Houten!

Leuk dat uw kind meedoet aan de peutergym!

Sinds januari bieden wij één keer per maand peuter- en kleutergym aan voor de kinderen van Partou in Houten. Omdat wij merken dat de kinderen hier veel plezier aan beleven en wij tevens een positieve ‘boost’ geven aan de motorische ontwikkeling van de kinderen hebben wij besloten elke woensdagochtend peutergym aan te bieden voor alle peuters uit Houten.
Elke woensdag in de schoolweken bieden wij een gymles aan van 9:00 tot 9:45 uur en van 10:00 tot 10:45 uur. U kunt zelf kiezen met welke les uw kind meedoet. Als ouder kunt u bij de gymles blijven om te kijken en waar nodig uw kindje te helpen. 

Wanneer

Elke woensdagochtend van 9.00 – 9.45 of van 10.00 – 10.45 uur. 
We starten na de zomervakantie, de eerste les is woensdag 7 september 2016. 
In de vakanties is er geen peutergym. 

Waar

Sporthal De Kruisboog, Kruisboog 15 in Houten.

Aanmelden voor een les

U kunt uw kind gemakkelijk aanmelden voor een les door een mailtje te sturen naar  peutergymhouten@partou.nl. Dit kan tot de dag van tevoren. Geef hierbij de naam van uw kind door, met welke les hij/zij meedoet en of het om 1 losse les gaat of om een 5 lessenreeks. Mocht de les vol zijn, dan laten we dit u uiteraard tijdig weten. En als u uw kind hebt opgegeven, maar onverhoopt toch niet kan, dan horen wij dat natuurlijk ook graag. 

Betaling

U kunt ter plekke, als u uw kind komt brengen, het inschrijfformulier invullen waarmee u toestemming geeft voor automatische incasso. U kunt hierbij kiezen voor één les, of voor een 5-rittenkaart.

Ouders over peutergym

“Mijn dochter is nu drie keer naar de peutergym geweest. Na de eerste keer gym riep zij de volgende ochtend; ‘Ik heb gesport!’
Ze vond het heel leuk! Na 3 peutergymlessen merk ik dat ze al veel vrijer wordt met bewegen. 
Ze klimt makkelijker op muurtjes en springt nu ook ineens van de onderste traptrede!
Mijn dochter is nog steeds heel enthousiast dus dubbel zo leuk. Zij heeft plezier maar wordt ook handiger en vrijer in haar bewegingen!”
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden