Ontvang gemiddeld € 500 korting bij Partou kinderopvang

Met een voucher van Prénatal ontvangt u een jaar lang 5% korting op dagopvang bij Partou. De korting is van toepassing bij een nieuw contract voor minimaal 2 dagen per week.

Ontdek wat Partou voor uw baby bijzonder maakt

Elkaar nadoen, brabbelen, aanraken, lachen. Kinderen die sociaal vaardig zijn, zitten beter in hun vel. Dat geldt al voor de allerkleinsten. Muziek maken, luisteren naar geluiden in de tuin of de speelmat ontdekken. Sámen de wereld ontdekken is zoveel leuker! Hoe maakt uw baby contact, zorgt hij dat hij gezien en gehoord wordt? Onze medewerkers zijn speciaal getraind om goed te zien hoe kinderen met elkaar omgaan en daarop in te spelen. 
Bij Partou kunt u vertrouwen op een warme, liefdevolle omgeving, waar uw kindje zich prettig voelt. En zich optimaal kan ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes. Benieuwd hoe een dag bij Partou eruit ziet? Prénatal ging een dagje mee met baby Finn en maakte daarover een fotoverslag. Bekijk het blog hier.

Informatie, rondleiding en aanmelden

Maak kennis met onze zorgzame en deskundige pedagogisch medewerkers. Bel voor meer informatie, een rondleiding of aanmelden naar de Klantenservice van Partou op telefoonnummer 088 235 75 00 of vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Voorwaarden

  • De voucher geeft recht op een jaar lang korting op de kosten voor opvang. De 5% korting geldt op het bruto uurtarief van de dagopvang van Partou. De hoogte is onder andere afhankelijk van het uurtarief, het aantal dagen en het aantal weken opvang.
  • De korting geldt als u voor het eerst een contract afsluit voor uw kind(eren) bij Partou. 
  • Vraag een contract aan voor minimaal 2 hele opvangdagen per week en geef aan dat u een Prénatal-voucher heeft.
  • Vul de unieke code die achterop uw voucher staat in op het digitale contract. Bewaar de voucher zolang u van de korting profiteert


Ja, neem contact met mij op:

* verplichte velden