€ 500 korting op kinderopvang als klant van Prénatal

De komst van een kindje… Dat betekent veel leuke en praktische voorbereidingen. Heb je al nagedacht over hoe je de kinderopvang straks gaat regelen? Bij Partou kinderopvang kan je vertrouwen op een warme, liefdevolle omgeving waar je baby zich prettig voelt. 

Als klant van Prénatal kan je een jaar lang 5% korting krijgen bij een kinderdagverblijf van Partou. De korting is van toepassing bij een nieuw contract voor minimaal 2 dagen per week. 

Voucher

Bij iedere webshopbestelling en vanaf € 75 in een Prénatal winkel, ontvang je een voucher die recht geeft op de korting. Shop nu bij Prénatal en ontvang de voucher
Op de voucher staat een unieke code. Geef bij je aanmelding aan dat je een Prénatal-voucher hebt en vul op het contract je code in. Bewaar de voucher zolang je gebruikmaakt van de korting.

Vind een kinderdagverblijf bij jou in de buurt


Samen ontdekken we de wereld

Bij Partou kun je vertrouwen op een warme en liefdevolle omgeving. Als baby’s net bij ons komen, vinden we het belangrijk dat ze zich meteen thuis voelen. Onze medewerkers hebben dan ook veel aandacht voor het unieke ritme van jouw baby. De eerste stapjes, de eerste woordjes, brabbelen, aanraken, elkaar nadoen…Baby’s leren alles spelenderwijs. En in een groep met leeftijdsgenootjes is dat zoveel leuker. Via onze app ‘Mijn Kind’ sturen we je geregeld een foto of berichtje. Zo beleef je de dag van je kindje een beetje mee. Maak kennis met Partou, bekijk onze film.

Checklist voor kinderdagverblijven

Hoe kies je een kinderdagverblijf? Bekijk de checklist om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo breng je je baby straks met een goed gevoel naar het kinderdagverblijf. 

Bereken je kosten

Wil je weten wat kinderopvang jou maandelijks kost? Vul de rekentool in. Goed om te weten: de 5% Prénatal korting is hier niet in verwerkt.

Informatie, rondleiding en aanmelden

Bel onze Klantenservice: 088 235 75 00. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op.

Neem contact met mij op over de Prénatal-actie:

* verplichte velden