Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Kosten vervoer bso

Wanneer de afstand tussen school en bso te ver is om te lopen, organiseert Partou het vervoer. 

We huren een taxibedrijf in of maken gebruik van een eigen auto of busje. 
Op sommige vestigingen bieden wij vervoer aan voor álle leeftijden. Op andere vestigingen is het vervoer alleen bestemd voor kinderen die nog niet zelfstandig naar de vestiging kunnen fietsen.

Op sommige vestigingen gebruiken we een elektrische bakfiets (Go-cab of Stint). Omdat Partou het gebruik van elektrisch vervoer aanmoedigt, vanwege het milieuvriendelijke karakter, neemt Partou de kosten hiervan voor eigen rekening. Aan dit vervoer zijn dus voor u als klant geen extra kosten verbonden.

Wilt u meer informatie over de vervoersmogelijkheden en de bijbehorende kosten op uw vestiging, neem dan contact op met onze Klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag - tijdens kantooruren-  telefonisch bereikbaar op 088 235 7500. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u deze richten aan klantenservice@partou.nl.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden