Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Vakantieweken en studiedagen

Opvang tijdens studiedagen

Elke school heeft een of meer keer per jaar een studiedag voor de leerkrachten. Partou zorgt voor extra opvang tijdens die dagen. Uw kind kan dan de hele dag bij ons terecht. Bovendien brengt Partou per afgenomen opvangdag maar één studiedag per jaar in rekening, ongeacht het werkelijke aantal studiedagen. Heeft u studiedagopvang nodig voor een dag waarop uw kind normaal gesproken niet naar onze opvang komt? Ook dan is uw kind, indien de bezetting dit toelaat, van harte welkom. 

Vakantieweken

Heeft u naast uw contract behoefte aan extra opvang tijdens vakantieweken? Of heeft u in de schoolweken de opvang op een andere manier geregeld, maar wilt u in één of meerdere vakantieweken gebruik maken van buitenschoolse opvang? Dat kan bij Partou. Op deze manier kan uw kind in de vakantie deelnemen aan een leuk vakantieprogramma met leeftijdsgenootjes.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden