Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Extra mogelijkheden

Dagen ruilen

Is uw kind ziek of gaat u op vakantie? Dan kunt u de gemiste opvangdag ruilen. In dat geval komt uw kind op een andere dag naar de kinderopvang. U kunt dit regelen vanaf twee weken vóór tot twee maanden ná de gemiste opvangdag. Voorwaarde: dit kan alleen als de bezetting op de vestiging het toelaat.

Incidentele opvang

Heeft u behoefte aan extra opvang buiten uw contract? Dan kunt u bij Partou kiezen voor incidentele opvang.
Tot één dag voor de dag waarop u opvang wilt, kunt u incidentele opvang aanvragen bij de vestiging.  Incidentele opvang is alleen mogelijk als de bezetting op de vestiging het toelaat. U betaalt hiervoor hetzelfde tarief als voor uw vaste contract.

Wilt u geen vast contract, maar af en toe gebruik maken van kinderopvang? Ook dat is mogelijk op een deel van onze vestigingen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Klantenservice.

Weer-aan-het-werkservice

Je baan kwijtraken heeft voor de meeste ouders grote gevolgen. Met de weer-aan-het-werkservice geeft Partou u een steuntje in de rug, met een tijdelijke lastenverlichting en extra flexibiliteit. 

In de eerste 3 maanden heeft u nog recht op kinderopvangtoeslag. Partou past het uurtarief op uw contract aan; dit wordt even hoog als het bedrag dat maximaal vergoed wordt door de Belastingdienst.

Voorwaarden

  • Minstens één van de ouders is zijn of haar baan kwijtgeraakt.
  • De weer-aan-het-werkservice geldt maximaal 3 maanden.
  • Daarna kunt u een nieuw contract afsluiten tegen het reguliere uurtarief.
  • De service wordt niet met terugwerkende kracht toegepast.
Meer weten over de Weer-aan-het-werk-service of de volledige voorwaarden ontvangen? Bel of mail dan voor persoonlijk advies met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder!
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden