Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Activiteitenprogramma van Partou

Dagelijks plezier met onze activiteiten

Met behulp van 300 unieke inspiratiekaarten in de thema’s muziek, bewegen en naar buiten heeft Partou een eigen activiteitenprogramma voor de kinderen ontwikkeld. Samen met muziekdocenten, natuurexperts en bewegingswetenschappers heeft Partou de activiteiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo beleeft uw kind elke dag weer iets nieuws en dragen we bij aan zijn ontwikkeling.


Van tikkertje tot rappen

Voor de allerkleinsten (0-2 jaar) zijn er speciale beweegspelletjes ontwikkeld om de wereld te verkennen. Zo doen we oefeningen met draaien en laten we ze door een tunnel kruipen. Met kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar proberen we geblinddoekt diverse geluiden te herkennen. We spelen standbeeldtikkertje met kinderen van 6-8 jaar. En met 8- tot 12-jarigen rappen we over veelbesproken onderwerpen. Zo zijn er voor alle leeftijden passende activiteiten bedacht. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden