Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Activiteitenprogramma van Partou

Dagelijks plezier

Met behulp van 300 unieke inspiratiekaarten in de thema’s muziek, bewegen en naar buiten heeft Partou een eigen activiteitenprogramma voor kinderen ontwikkeld. Samen met muziekdocenten, natuurexperts en bewegingswetenschappers hebben we de activiteiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo beleeft een kind elke dag weer iets nieuws en dragen we bij aan zijn ontwikkeling.


Voor elke leeftijd 

Voor de allerkleinsten zijn er speciale beweegspelletjes ontwikkeld om de wereld te verkennen. Via sport- en spelactiviteiten leren we de ouderen omgaan met spelregels, winnen en verliezen. Muziek zorgt voor veel plezier bij jong en oud, maar het is ook goed voor hun ritme. En door samen liedjes te zingen, gaat hun taalontwikkeling met sprongen vooruit. Zo hebben we voor diverse leeftijden passende activiteiten bedacht. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden