Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Basic spelen

Spelenderwijs ontwikkelen

Spelen is de motor van de ontwikkeling. Door te spelen ontwikkelt een kind zijn motoriek, taal, fantasie en sociale vaardigheden. Bij baby’s gebeurt het spelen nog op een kleine schaal. Zo vinden ze het heerlijk om te ontdekken, want alles is nieuw; als ik lach, lacht de ander terug. En als ik schop tegen dat poppetje boven mij, dan beweegt het.
 


Het spelmateriaal

Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren we de ontwikkeling van een baby. We maken dan echt contact. We dagen kinderen uit om zelf actief te worden en op onderzoek uit te gaan. Basic spelen bevat eenvoudige spelletjes, ingedeeld in drie niveaus: 3-6 maanden, 6-9 maanden en 9-12 maanden.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden