Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

De Natuurbus

Op avontuur in de natuur

De Partou Natuurbus brengt bso-kinderen in de vakanties naar de mooiste natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Hier gaan ze samen met een echte boswachter op ontdekkingstocht. Naast dat een dagje spelen in de natuur leuk en gezond is, draagt het ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert hun creativiteit en sociale vaardigheden én ze ontdekken nieuwe dingen.

In onderstaande video zie je hoe leuk het is om met een boswachter op pad te gaan!

Van verrekijkers tot insecten

Gewapend met verrekijkers, vergrootglazen, en schepnetten beleven de kinderen een waar avontuur. Sporen bekijken, bijzondere beestjes zoeken en natuurlijk lekker in de modder wroeten… Een dagje weg met de Natuurbus is een dag vol plezier en nieuwe indrukken! 

Het magazine Kinderopvang maakte een verslag van een dagje weg met de Natuurbus.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden