Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Muziekmaatjes

Samen muziek maken

Kinderen kunnen intens genieten van muziek. Ze luisteren vol aandacht naar geluiden, liedjes en instrumenten. En ze kunnen van nature al bewonderenswaardig goed dansen, zingen en trommelen. Met een beetje hulp kunnen al die muzikale talenten groeien. Daarom heeft Partou een eigen muziekprogramma 'Muziekmaatjes' opgezet. Dit speciale programma zit boordevol liedjes, beweegspelletjes en andere activiteiten om met kinderen muziek te maken.


Muziekcoaches

Ieder kinderdagverblijf heeft een eigen muziekcoach. Dit is een van onze eigen medewerkers die speciaal getraind is om het team te ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van alle muziekactiviteiten. Zelfs de allerjongsten kunnen op hun eigen manier hieraan meedoen. Voor onze baby’s, dreumesen en peuters is er iedere week weer iets nieuws te beleven. Op deze manier wordt de basis gelegd voor hun latere muzikale ontwikkeling. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden