Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Op vakantie bij Partou

Nog meer leuks 
Tijdens de schoolvakantie is er op elke Partou-bso iets extra's en bijzonders te beleven. Ook voor kinderen die niet bij Partou staan ingeschreven. Zo zijn er allerlei workshops van 'Hip Hop' tot 'Film maken' en worden er sporttoernooien georganiseerd. Ook maken de bso's uitstapjes naar onder meer de dierentuin, het bos of de speeltuin. De kinderen hebben bij de invulling van dit programma een grote stem!

Lekker naar buiten

Soms verhuist de vakantieopvang naar een externe locatie zoals een camping of bij de scouting. Hier hebben kinderen het vakantiegevoel zo te pakken en hebben ze de ruimte om zich uit te leven. Naar buiten gaan is voor Partou erg belangrijk. Zo heeft Partou ook een samenwerking met Staatsbosbeheer. In de vakanties kunnen de kinderen op avontuur met de Natuurbus. Deze bus brengt de kinderen naar de mooiste natuurgebieden waar ze samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op ontdekkingstocht gaan. Zo wordt elke dag bij Partou bijzonder.  

Meer informatie

Opvang bij Partou is mogelijk voor een dag, een week, een maand of voor het hele jaar. Vind een Partou bij u in de buurt en informeer bij de vestigingsmanager naar de mogelijkheden voor deelname aan het vakantieprogramma. Voor algemene informatie over Partou kunt u bellen met onze klantenservice 088 235 75 00.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden