Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Op vakantie bij Partou

Nog meer leuks 
Tijdens de schoolvakantie is er op elke Partou-bso iets extra's en bijzonders te beleven. Ook voor kinderen die niet bij Partou staan ingeschreven. Zo zijn er workshops van 'Hip Hop' tot 'Film maken' en worden er sporttoernooien georganiseerd. Ook maken de bso's uitstapjes naar onder meer de dierentuin, het bos of de speeltuin. Bij de invulling van dit programma hebben de kinderen een grote stem!


Lekker naar buiten

Soms verhuist de vakantieopvang naar een externe locatie zoals een camping of een scoutingterrein. Hier hebben kinderen een echt vakantiegevoel en de ruimte om zich uit te leven. Naar buiten gaan is voor Partou erg belangrijk. Daarom werken we ook samen met Staats- bosbeheer. Boswachters gaan in de vakanties samen met de kinderen met de Natuurbus naar de mooiste natuurgebieden van Staatsbosbeheer. 

Meer informatie

Opvang bij Partou is mogelijk voor een week, maand of voor het hele jaar. Vind een Partou bij u in de buurt en informeer bij de vestigingsmanager naar de mogelijkheden voor deelname aan het vakantieprogramma.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden