Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Vriendjesweek

Een week vol vriendschap

We zien bij Partou al op jonge leeftijd de mooiste vriendschappen ontstaan. Door vriendjes te maken, ontwikkelen kinderen sociale vaardigheden. Ze leren te delen, spelen en rekening houden met andere kinderen. Om deze redenen heeft Partou Vriendjesweek in het leven geroepen. Een week vol leuke activiteiten met als thema ‘vriendschap’.


Van kaartje sturen tot rara wie is het 

Tijdens Vriendjesweek gaan baby’s, dreumesen, peuters en kleuters met hun vriendje op de foto en versturen de bso-kinderen speciale kaartjes aan hun beste vriend(in). Daarnaast worden er voor alle leeftijdsgroepen vriendschapsactiviteiten georganiseerd. Zoals het spel ‘Hoe goed ken jij jouw vriendje?’ waarin kinderen geblinddoekt moeten raden welk vriendje er voor hun staat. En voor de allerkleinsten is er ‘Spiegeltje, spiegeltje’ waarin twee baby’s voor een spiegel zitten en op elkaar reageren.

Impressie Vriendjesweek

Bekijk het filmpje waarin kinderen hun mening over vriendschap geven en neem een kijkje op onze Pinterestpagina om een indruk van Vriendjesweek 2016 te krijgen. Het magazine Kinderopvang schreef een leuk artikel over het belang van vriendschap bij Partou

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden