Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Nationale Vriendjesweek

Een week vol vriendschap

We zien bij Partou al op jonge leeftijd de mooiste vriendschappen ontstaan. Door vriendjes te maken, ontwikkelen kinderen sociale vaardigheden. Ze leren te delen, spelen en rekening houden met andere kinderen. Om deze redenen heeft Partou Nationale Vriendjesweek in het leven geroepen. 


Vriendschapsactiviteiten 

Ruim 26.000 kinderen van Partou, verspreid over een groot deel van Nederland, doen mee aan Nationale Vriendjesweek. Op alle kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang worden diverse activiteiten met het thema vriendschap georganiseerd. Zo worden er onder meer armbandjes gemaakt en gedichten geschreven. Daarnaast heeft Partou op alle vestigingen speciale vriendschapspunten ingericht. Hier kunnen kinderen het hele jaar door elkaar in het zonnetje zetten. 

Impressie Vriendjesweek

Bekijk het filmpje waarin kinderen hun mening over vriendschap geven en neem een kijkje op onze Pinterestpagina om een indruk van Nationale Vriendjesweek 2016 te krijgen. Het magazine Kinderopvang schreef een leuk artikel over het belang van vriendschap bij Partou

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden