Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Ontwikkeling van uw kind

Een kinderdagverblijf is meer dan een plek waar uw kind verblijft als u aan het werk bent. Ontwikkeling en plezier hebben, zijn hier erg belangrijk. Zo zorgen we onder meer dat baby’s goede zorg en professionele begeleiding krijgen en wordt er spelenderwijs aan de motoriek van uw kind gewerkt. Peuters leren supersnel en kunnen geweldig trots zijn als ze weer iets nieuws onder de knie hebben. Wij zorgen er daarom voor dat ze elke dag weer verrast worden. Met muziek, spel en veel tijd in de buitenlucht.
 
Voor de schoolgaande kinderen organiseren we regelmatig workshops en zijn er elke dag diverse activiteiten te doen. Is uw kind moe na een lange schooldag dan kan hij ook ontspannen en rustig een boekje lezen. Voor elk kind is er bij Partou een gepaste activiteit te vinden. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden