Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Buitenschoolse opvang (bso)

Bij de buitenschoolse opvang van Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdgenootjes genieten van hun vrije tijd. Hier delen ze geheimen met vrienden, ontdekken ze spelenderwijs de wereld en ontwikkelen een eigen mening. 

Verrassende activiteiten

Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we hen met hun ontwikkeling. Zo gaan we met een echte boswachter op avontuur, organiseren we bijzondere workshops als streetbeat en LEGO-challenge en sporten we regelmatig samen. In je eentje een boekje lezen, kan natuurlijk ook. Zo maken we elke dag bijzonder!

Een bso bij u in de buurt 

Bent u benieuwd welke bso's van Partou bij u in de buurt zitten? Vul in onderstaande zoekbalk uw straat + woonplaats of postcode in voor de beste zoekresultaten. 

Bekijk vestigingen op kaart

Buitenschoolse opvang

De bso is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar die naar de basisschool gaan:
  • voor en na schooltijd (vso en nso)
  • in de reguliere schoolvakanties
  • op studiedagen.
Als de school is afgelopen halen onze pedagogisch medewerkers de kinderen op en zorgen ervoor dat ze veilig aankomen bij Partou. Begint uw werkdag vroeg of heeft u een lange reistijd? Dan is de voorschoolse opvang een uitkomst. Uw kind kan hier, voordat de school begint, in alle rust nog even spelen met andere kinderen. Wij brengen hem dan naar school. Niet alle vestigingen bieden voorschoolse opvang. Op de pagina met vestigingen kunt u zien of vso mogelijk is. Tijdens schoolvakanties en studiedagen kunnen kinderen de hele dag op de bso terecht. Partou heeft dan een uitgebreid vakantieprogramma

Vervoerskosten

Partou haalt de kinderen op van school en brengt ze naar de bso. Afhankelijk van de afstand gaat dat lopend, met de bakfiets of een taxi. De kosten voor taxivervoer vallen niet onder de Wet kinderopvangtoeslag. U moet hiervoor betalen, maar alleen voor het eerste kind uit uw gezin. Voor uw andere kinderen is het vervoer gratis. Is uw kind 8 jaar of ouder en kan hij zelfstandig naar school dan mag hij ook zonder begeleiding naar de bso. U moet daarvoor wel toestemming geven.

Mogelijkheden voor contract

Bij Partou kunt u kiezen uit verschillende contracten voor buitenschoolse opvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot incidentele opvang in onvoorziene situaties. De keuze is ruim en er is altijd wel een contract dat goed past bij uw wensen. Weet u niet zeker welk contract voor u de beste oplossing is? Vraag gratis advies bij onze Klantenservice of vul de advieswijzer in.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden