Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Buitenschoolse opvang (bso)

Bij Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Er is altijd iemand die tijd heeft voor uw zoon of dochter, ook als het druk is. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Buitenschoolse opvang

is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar die naar de basisschool gaan:
  • voor en na schooltijd (vso en nso)
  • in de reguliere schoolvakanties
  • op studiedagen.

Voorschoolse opvang (vso)

Begint u uw werkdag vroeg of heeft u een lange reistijd? Dan is de voorschoolse opvang van Partou misschien een uitkomst. Uw kind kan hier 's morgens in alle rust nog even lekker spelen met de andere kinderen. En u kunt zo de dag ontspannen beginnen. De pedagogisch medewerker brengt uw kind veilig naar school. 

Niet overal

Niet alle vestigingen bieden voorschoolse opvang. Op de pagina met vestigingen kunt u zien of vso mogelijk is op de vestiging van uw keuze. 

Naschoolse opvang (nso)

Naschoolse opvang start in de middag, als de school is afgelopen. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen op en zorgen ervoor dat ze veilig aankomen bij de vestiging. Hier kunnen de kinderen bijkomen van een intensieve schooldag. Iedere Partou-vestiging die naschoolse opvang biedt, heeft de faciliteiten voor een leuk, verrassend en gevarieerd programma. 

Opvang in vakanties en op studiedagen

Tijdens de schoolvakanties en op studiedagen kunnen de kinderen op hun vaste dagen de hele dag terecht op de buitenschoolse opvang. Hier zorgen we voor een echte vakantiesfeer. We maken muziek, gaan naar het theater, de dierentuin of kinderboerderij. Soms organiseren we leerzame en leuke activiteiten aan de hand van een thema, bijvoorbeeld: verre landen. 

Vervoer en kosten

De pedagogisch medewerkers van Partou halen de kinderen op van school en brengen ze naar de bso. Afhankelijk van de afstand gaat dat lopend, met de bakfiets of een taxi. De kosten voor vervoer met de taxi vallen niet onder de Wet kinderopvangtoeslag. U moet ervoor betalen, maar alleen voor het eerste kind uit uw gezin. Voor alle andere kinderen uit uw gezin is het taxivervoer gratis. Is uw zoon of dochter 8 jaar en kan hij of zij zelfstandig naar school, bijvoorbeeld op de fiets? Dan mag dat ook zonder begeleiding naar de bso. U moet daarvoor wel toestemming geven.

Veel mogelijkheden voor contract

Bij Partou kunt u kiezen uit verschillende contracten voor buitenschoolse opvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot incidentele opvang in onvoorziene situaties. De keuze is ruim en er is altijd wel een contract dat goed past bij uw wensen. 

Advies nodig?

Weet u niet zeker welk contract voor u de beste oplossing is? 
Vraag gratis advies bij onze Klantenservice of vul de advieswijzer in.

Een bso bij u in de buurt 

Bent u benieuwd welke bso's van Partou bij u in de buurt zitten? Vul uw straat + woonplaats of postcode in voor de beste zoekresultaten. 

Zoek een vestiging bij u in de buurt

Bekijk vestigingen op kaart
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden