Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Dagopvang

Het eerste lachje, het eerste stapje… Baby’s ontdekken de wereld spelenderwijs. En hun nieuwsgierigheid wordt extra geprikkeld in het bijzijn van leeftijdsgenootjes. Elkaar nadoen, brabbelen, aanraken, lachen. Kinderen die sociaal vaardig zijn, zitten beter in hun vel. Dat geldt al voor de allerkleinsten. De dagopvang is er voor baby’s en peuters tot 4 jaar.

Vriendschap sluiten

Op het kinderdagverblijf worden de allereerste vriendschappen gesloten. Peuters leren samen te spelen, voor zichzelf op te komen en vrienden te maken. Vaardigheden die belangrijk zijn om uit te groeien tot gelukkige, zelfverzekerde mensen. 


Gezien en gehoord worden

Hoe zorgt uw kind dat hij gezien en gehoord wordt? Hoe maakt hij contact? Onze medewerkers zijn speciaal getraind om goed te zien hoe kinderen met elkaar omgaan en weten hoe daarop in te spelen. Zij zorgen ervoor dat uw kind gezien en gehoord wordt en stimuleren hem om contact te leggen met leeftijdsgenootjes. 

Samen is veel leuker

Bij Partou kunt u vertrouwen op een warme, liefdevolle omgeving, waar uw kind zich prettig voelt. En zich optimaal kan ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes. Met leuke groepsactiviteiten stimuleren de medewerkers het onderlinge contact tussen kinderen en hun ontwikkeling. Zingen en trommelen, de speelmat ontdekken of buiten soep maken van modder en blaadjes.  Lees meer over de ontwikkeling van baby’s of peuters

Verrassende activiteiten

Bij Partou is elke dag bijzonder, maar we pakken ook graag uit! Zo hebben we ruim 300 activiteiten in de thema’s Muziek, Bewegen en Naar buiten voor kinderen ontwikkeld. Ook worden er workshops gegeven van Tuimel Judo tot Kidsdance. Ook heeft elk kinderdagverblijf een eigen muziekcoach en organiseren we elk jaar Vriendjesweek. Ontdek meer Partou

Vrijblijvend aanmelden 

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier. De medewerkers van Klantenservice nemen dan contact met u op. 

Advies 

Wij bieden flexibele opvang. Bekijk onze diverse contractvormen voor de mogelijkheden. Wilt u weten wat u maandelijks aan kinderopvang betaalt? Maak dan gebruik van onze rekentool. Heeft u nog meer vragen? Onze Klantenservice beantwoordt ze graag. Zij zijn bereikbaar op 088 235 75 00.

Een kinderdagverblijf bij u in de buurt 

Bent u benieuwd welke kinderdagverblijven van Partou bij u in de buurt zitten? Vul uw straat + woonplaats of postcode in voor de beste zoekresultaten. 

Bekijk vestigingen op kaart

Video: kinderopvang is een leerschool

Een kinderdagverblijf is een sociale speelplaats waar kinderen oefenen voor de grote wereld. De pedagogisch medewerkers zijn lief en zorgzaam, maar stimuleren ook vaardigheden die kinderen in de toekomst nodig hebben. De opvang is een leerschool voor later. Bekijk de video en ontdek wat zelfs de allerkleinsten al bij ons leren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden