Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Checklist voor kinderdagverblijf

Hoe kies je de beste opvang voor je kind?

Als je zwanger bent, komt er veel informatie op je af. Ook als het gaat om het kiezen van een kinderdagverblijf. Naast dat je wilt dat de opvang dichtbij huis is en er lieve mensen werken, zijn er nog meer factoren waarop je kunt letten.

Om je op weg te helpen, hebben we een checklist voor het kinderdagverblijf samengesteld. Deze lijst helpt je een juiste keuze te maken, zodat jij je kind straks met een goed gevoel naar de opvang brengt.


Over Partou

Bij Partou kinderopvang kan je kind samen met leeftijdsgenootjes zich optimaal ontwikkelen en plezier hebben. Onze medewerkers zijn opgeleid om te zien hoe kinderen contact maken, wat ze nodig hebben en hoe ze op anderen reageren. Ze spelen hier moeiteloos op in. Ontdek meer over de dagopvang van Partou!  

Partou in de buurt

Partou heeft kinderdagverblijven in heel Nederland. Vraag een rondleiding aan bij een Partou-vestiging bij jou in de buurt en neem de checklist mee!
 
Bekijk vestigingen op kaart
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden