Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Virtuele rondleiding op de dagopvang

Ontdek wat kinderen op een kinderdagverblijf doen en hoe ze zich ontwikkelen. Bekijk onze 360° video en krijg een virtueel kijkje in een Partou kinderdagverblijf. Dit kan met en zonder een VR bril. Bekijk je de video  zonder bril op je mobiel? Draai dan rond met je mobiel om alles te kunnen zien. Op je computer kan je de video in Chrome bekijken door met je muis te slepen.


Kom gezellig langs op een kinderdagverblijf in de buurt

Je kunt ook direct een rondleiding op een van onze kinderdagverblijven aanvragen. Je vindt een kinderdagverblijf bij jou in de buurt door het invullen van je straat + woonplaats of je postcode. 

Samen ontdekken we de wereld

Als baby’s net bij ons komen, vinden we het belangrijk dat ze zich meteen thuis voelen. Onze medewerkers hebben dan ook veel aandacht voor het unieke ritme van jouw baby. De eerste stapjes, de eerste woordjes, brabbelen, aanraken, elkaar nadoen…Baby’s leren alles spelenderwijs. En in een groep met leeftijdsgenootjes is dat zoveel leuker. Via onze ‘Mijn Kind’  app sturen we je geregeld een foto of berichtje. Zo beleef je de dag van je kindje een beetje mee. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden