Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Peuteropvang

Bij de kinderopvang van Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Er is altijd iemand die tijd heeft voor uw zoon of dochter, ook als het druk is. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

De peuteropvang is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Uw zoon of dochter komt hier in contact met leeftijdgenootjes. En spelenderwijs wordt hij of zij voorbereid op de basisschool. Partou heeft verschillende vormen van peuteropvang. De bekendste zijn de peuterspeelzaal en de peuterschool. 

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van Partou is een fijne, gezellige plek waar uw kind kan spelen en ontdekken. Samen de dag beginnen, knutselen in de groep, samen buiten spelen – zo weet uw kind steeds beter wat hem te wachten staat op de basisschool. Kinderen kunnen maximaal twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal komen. 

Peuterschool

Ook de peuterschool van Partou bereidt kinderen spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Het verschil met de peuterspeelzaal is, dat de peuterschool veel meer het accent legt op leren. Daarom zijn de meeste peuterscholen van Partou ook verbonden aan een basisschool. 

In Amersfoort bijvoorbeeld heeft Partou een groot aanbod van peuterscholen. Bekijk hier een overzicht van peuterscholen in Amersfoort op de kaart of op de lijst (en vink bij de opvangvormen 'peuteropvang' aan) voor een peuterschool bij u in de buurt.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Partou biedt voor- en vroegschoolse educatie (vve) aan. Dit programma bereidt peuters goed voor op de basisschool. VVE wordt verzorgd door pedagogisch medewerkers die zijn gespecialiseerd in het leerproces en de ontwikkeling van jonge kinderen. 

Voorschool of peuterschool?

De gemeente bepaalt de eisen en voorwaarden voor de peuteropvang ('voorschoolse voorzieningen'). Daardoor verschilt het aanbod per gemeente. Niet alleen in soort opvang en de hoogte van de ouderbijdrage, maar ook in de naam. In Amersfoort wordt bijvoorbeeld gesproken van peuterscholen, maar in Amsterdam van voorscholen. 

In Amsterdam heeft Partou een groot aanbod van voorscholen. Bekijk hier een overzicht van voorscholen in Amsterdam op de kaart of op de lijst (en vink bij de opvangvormen 'peuteropvang' aan) voor een voorschool bij u in de buurt.

Een peuterspeelzaal bij u in de buurt 

Bent u benieuwd welke vestigingen met peuteropvang van Partou bij u in de buurt zitten? Vul uw straat + woonplaats of postcode in voor de beste zoekresultaten. 

Bekijk vestigingen op kaart
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden