Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Werken bij Partou

Partou staat voor goede zorg en kinderopvang in een veilige, liefdevolle omgeving. Waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Waar we de tijd hebben voor de kinderen. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Wil je ook werken in de kinderopvang en bijdragen aan het bijzondere van Partou? Wij hebben regelmatig vacatures voor gemotiveerde en ambitieuze collega’s. Bijvoorbeeld voor Pedagogisch medewerkers op onze vestigingen. Of voor medewerkers op het servicekantoor. 

Bekijk ons vacatureoverzicht of vraag meer informatie over werken bij Partou aan en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte baan bij Partou!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden