Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Stage bij Partou kinderopvang

Partou staat voor goede zorg in een veilige, liefdevolle omgeving. Waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Waar we de tijd hebben voor de kinderen. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Ben je student en wil je ook bijdragen aan het bijzondere van Partou? Kom dan bij ons stage lopen en maak kennis met het leuke werk in de kinderopvang. Partou is een erkend leerbedrijf en biedt opleidingsplekken voor  BOL-opleidingen en BBL-leerplaatsen. Je kunt rekenen op prima begeleiding.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatie naar bpv@partou.nl.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden