Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Voorbeelden van functies

Partou staat voor goede zorg in een veilige, liefdevolle omgeving. Waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Waar we de tijd hebben voor de kinderen. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Wil je ook bijdragen aan het bijzondere van Partou? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega’s.

Pedagogisch medewerker

De pedagogisch medewerkers zijn het visitekaartje van Partou. Ze laten in woorden en daden zien waar Partou voor staat. Als pedagogisch medewerker ervaar je het beste van twee werelden. Aan de ene kant
gezelligheid en collegialiteit van de vestiging, aan de andere kant de voordelen van een grote organisatie.

Flexpool

Wil je graag ervaring opdoen op meerdere kinderdagverblijven? Of wil je (nog) geen vaste dagen, maar de vrijheid om te werken wanneer jij dat wilt? Dan is de Flexpool van Partou misschien iets voor jou.
De Flexpool is ons eigen, interne uitzendbureau. Als medewerker van de Flexpool val je in bij verschillende kinderdagverblijven of bso's van Partou in een bepaalde regio. Via ons digitale systeem kun je zelf aangeven wanneer jij wilt werken. Een groot pluspunt van de Flexpool is dat je veel ervaring opdoet bij verschillende vestigingen. En je kunt kijken welke vestiging het beste bij je past.

Kwalificatie-eisen pedagogisch medewerker

In de Cao Kinderopvang staan de opleidingseisen waaraan je moet voldoen als pedagogisch medewerker. Partou volgt deze eisen.

Vestigingsmanager

Een vestigingsmanager leidt meerdere Partou-vestigingen. Hij of zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestigingen. Ook zorgt de vestigingsmanager voor de voorbereiding en uitvoering
van het financieel, pedagogisch, commercieel, kwaliteits- en personeelsbeleid.

Regiomanager

De regiomanagers van Partou zijn de spil tussen het servicekantoor en de vestigingen. Zij geven leiding aan vestigingsmanagers en zorgen voor een optimale uitwisseling van informatie, ervaringen en kennis.
Kwaliteit en innovatie zijn hun belangrijkste aandachtspunten. De regiomanagers zijn resultaatgerichte netwerkers die in gesprek gaan met gemeenten, opleidingsinstituten en collega-organisaties. Zo zorgen ze voor nog betere kinderopvang.

Functies op het servicekantoor

Achter de schermen van het dagelijkse werk in de kinderopvang, zorgen de medewerkers van het servicekantoor van Partou in Vianen dat alles goed loopt en goed geregeld is. Bijvoorbeeld met administratie, kwaliteitszorg, faciliteiten en personele taken. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers al hun tijd besteden aan de kinderen en het contact met de ouders.

Vacatures bij Partou
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden