Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Wie zijn we?

Bij Partou kunnen ouders rekenen op professionele, betrouwbare kinderopvang. De jongste kinderen (0-4 jaar) gaan naar onze dagopvang; voor peuters (2,5-4 jaar) is er peuteropvang. En schoolgaande kinderen zijn welkom op onze buitenschoolse opvang.

Met zo’n 300 vestigingen, verspreid over een groot deel van Nederland, is Partou marktleider. Ruim 3.600 professioneel opgeleide medewerkers verwelkomen dagelijks 23.000 kinderen. Ons landelijk servicekantoor is gevestigd in Vianen. Daar ontwikkelen wij het pedagogisch beleid en bieden we onze vestigingen ondersteuning bij hun werkzaamheden. 

Wij bieden niet zomaar kinderopvang. In onze dienstverlening staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Vanuit onze diepe overtuiging dat de ervaringen uit je kinderjaren van grote betekenis zijn voor de rest van je leven. Als Partou zijn we gemotiveerd om daar een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Ouders die werk en gezin willen combineren, kiezen vaak bewust voor professionele kinderopvang. Enerzijds vanwege de betrouwbaarheid en continuïteit, zodat ze met een gerust hart aan het werk kunnen. Anderzijds vanwege de sociale interactie, kinderen leren er samen spelen en delen, voor zichzelf opkomen en vrienden maken. Vaardigheden die belangrijk zijn om uit te groeien tot gelukkige, zelfverzekerde mensen. Bij Partou krijgen kinderen de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden